info@comp-comerc.com
+381 11 3180261

O nama

Istorija

Comp Comerc je porodična kompanija osnovana 2002. godine.
Mi smo distributivna kompanija koja obezbeđuje kompletan servis od početka do kraja za ino dobavljače u HoReCa / FMCG sektoru u Srbiji.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za vrhunski kvalitet distribucije robe široke potrošnje, cenjeni i poštovani poslovni partner svim klijentima, odgovoran prema zaposlenima, tržištu i životnoj sredini u svima zajednicama u kojima obavljamo svoje poslovne aktivnosti.

Misija

Naša misija je da maksimiziramo trgovački potencijal internacionalnih brendova na regionu Balkana investiranjem u ljudski potencijal, odnose sa potrošačima, korišćenjem modernih tehnologija.

Priča o nama

U uslovima sve veće konkurencije na tržištu, stiče se utisak izjednačavanja konkurentskih firmi u svim segmentima poslovanja ( asortiman, cijena, uslovi plaćanja). Ipak, s obzirom na iskustvo, strategiju poslovanja, smatra se je Comp Comerc obezbijedio mjesto među vodećim firmama na našem usluga,da tržištu.

Pogledajte kompletan asortiman

Transport
Efikasnost
Preciznost
Udeo tržišta

Planovi za budućnost

Naši budući planovi su izuzetno ambiciozni.
Kada su u pitanju investicije, cilj nam je da uvek idemo napred, da postavljamo nove repere i standarde u distribuciji proizvoda koje zastupamo.

Da biste pristupili Comp Comerc sajtu potrebno je da imate više od 18 godina.

Unesite datum Vašega rođenja:

Potvrdi