info@comp-comerc.com
+381 11 3180261


Castello Banfi je vodeća kompanija za proizvodnju vina u Italiji. Osnovala ju je porodica Mariani 1919 godine . Vinarija je dobila ime po Teodolini Banfi, kućepaziteljki pape Pija XI. 1979 godine porodica Mariani je obnovila zamak Poggio Alla Mura koji datira iz 13 veka. i od obnove nosi naziv Castello Banfi.
Vina Castello Banfi se odlikuju premium kvalitetom i izrazitim ukusom.

Castello Banfi

Banfi Toscana

Vigne Regali

Media

castelo-banfi-tab1-head

Vina Castello Banfi su plod pojedinačnih vinograda, pažljivo zasađenih da uslkade mikroklimu sa optimalnom vrstom grožđa. Kombinacija tradicije sa inovacijom radi dobijanja dve istorijske zone vina, kao što su Brunello di Montalcino i Rosso di Montalcino, i inovativna plemenita vina: Belnero, Summus i Excelsus.

Ova vina izražavaju originalan i autentičan karakter Toskane, proizvedena od odabranog grožđa iz specijalnih Banfi vinograda kao i iz ostalih oblasti u regionu. Ona odražavaju ljubav Toskane, otkrivaju radost i istinsku prirodu pitkog pića. Zahvaljujuci svojoj svežini, ova vina su savršena za svakodnevnu potrošnju, uvek održavajući Banfi standard ukusa i kvaliteta.

VIGNE-REGALI_03

Naši 19 vekova stari podrumi penušavog vina i vinogradi u Piemonte nazvani Vigne Regali, daju naša Kraljevska Vina. U hladnijoj klimi severozapadne Italije, mi pravimo tradicionalana vina izuzetnog kvaliteta.

Da biste pristupili Comp Comerc sajtu potrebno je da imate više od 18 godina.

Unesite datum Vašega rođenja:

Potvrdi