info@comp-comerc.com
+381 11 3180261


La Trappe Manastirsko pivo se proizvodi u Koningshoeven pivari u sklopu Cistercian opatije od 1884. Koningshoeven je jedna od samo nekoliko pivara na svetu koja sme da koristi zaštitni znak “Autentican Trapist Proizvod”. To je najbolja garancija autenticnosti recepta, tradicije i kvaliteta.
Pravo Trapist pivo je samo ono koje se proizvodi unutar zidina manastira pod nadzorom monaha i deo novca od prihoda se daje u dobrotvorne svrhe. La Trappe je pivo proizvedeno sa integritetom. Njegov ukus govori i više od toga. Ako ga pažljivo probate, prepoznacete njegov vitalan sastojak koji je u neraskidivoj vezi sa monasima. Tišinu.

BLOND

BOCKIBIER

DUBEL

QUADRUPEL OAK

QUADRUPEL

TRIPEL

MEDIA

blond

Ovo blistavo zlatno pivo se može pohvaliti bogatom voćnom i svežom aromom i blagim slatkastim ukusom slada. Dobro izbalansirana mešavina složenosti i jednostavnosti.
La Trappe Blond nastavlja svoju fermentaciju u boci.

Bockibier

Ovaj jedinstveni sezonski proizvod je jedino Trapist Bock pivo na svetu. Proizvedeno od iskljucivo prirodnih sastojaka ovo pivo nastavlja laganu fermentaciju i u boci. Tamno crvene boje je i intenzivno bogatog ukusa, sa aromom slada. Aromatične vrste hmelja i spaljeni slad daju ovom pivu delikatnu gorčinu koja se iznenaujuće dobro slaže sa pomalo slatkim tonom.

Dubel

La Trappe Dubbel ima tamnu, braon boju i atraktivnu bež etiketu. Upotreba karamelizovanog slada mu daje nežnu aromu karamele. Oseća se bogat ukus slada sa dodirom slatkoće. Posle fermentacije La Trappe Dubel je pitko piće, ali punog tela i intenzivnog ukusa.

Quadrupel OAK

Pivara Koningshoeven je 2009 počela da obnavlja staru tradiciju , da La Trappe Quadrupel stari u drvenim barelima. Sa ovim starenjem dobijen je jedinstven kompleksan ukus. Ovaj ukus se menja kako se menja vrsta buradi. Nova burad daju aromu drveta i dima. Ukus koji daju stara burad zavisi od tečnosti koje su čuvane u njima viski, vino, brendi ili burbon. La Trrape Oak Aged je pivo koje može da stari mnogo godina i pravi je izazov za ljubitelje piva.

quadrupel

Quadrupel je najteže La Trappe pivo jarko žute boje. Toplog i intenzivnog ukusa, bogato, fino izbalansirano. Oseća se prisustvo blago spaljenog slada. Ostavlja prijatan gorko-sladak ukus u ustima. Quadrupel nastavlja da se fermentiše nakon flaširanja i mogu se osetiti arome banane, badema i vanile.

Tripel

Jako, tamno svetlo i sa punom bojom. La Trappe Tripel ima aromu slada i voćne kiseline. Uprkos bogatom, voćnom i gorko slatkom ukusu ovo neuobičajno pivo ostavlja blag i suv ukus u ustima sa laganim dodirom gorčine.

Da biste pristupili Comp Comerc sajtu potrebno je da imate više od 18 godina.

Unesite datum Vašega rođenja:

Potvrdi