Contacto profesionalna oprema

Contacto je jedan od vodećih veletrgovaca i izvoznika profesionalnog ugostiteljskog pribora, kuhinjskog pribora, svetlosne opreme i posuđa u Nemačkoj.

Naći ćete njihove proizvode u upotrebi širom Nemačke, Velike Britanije i ostatka Evrope, Bliskog istoka, Afrike i Azije u svakom tipu prodajnog mesta koji rukuje hranom i pićima, koji se isporučuju preko proizvođača, uvoznika i profesionalnih distributera.

Asortiman od više od 4000 visokokvalitetnih artikala uglavnom od nerđajućeg čelika uključuje profesionalne šerpe i tiganje, gastronomske posude, veliki izbor pribora i noževa, kao i tacne, šuplje posuđe, pribor za jelo, poklopce za tanjire, posuđe za trljanje i sitne stvari za bar. Takođe isporučuju niz proizvoda od nerđajućeg čelika.

...dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije...

Priča o nama

U uslovima sve veće konkurencije na tržištu, stiče se utisak izjednačavanja konkurentskih firmi u svim segmentima poslovanja ( asortiman, cena, uslovi plaćanja). Ipak, s obzirom na iskustvo, strategiju poslovanja, smatra se je Comp Comerc obezbedio mesto među vodećim firmama na našem tržištu.

Ako želite, možete nam pisati