Dibbern porcelan

Od svih keramičkih proizvoda, porcelan je najdragoceniji. Materijal velike mističnosti, porcelan objedinjuje svojstva velike estetike, lepote, elegancije i prozirnog sjaja sa karakteristikama funkcionalne snage i izdržljivosti.

Konstantno evoluirajući i stalno menjajući formu i boju, proizvodi od porcelana su u velikoj meri uticali na društvo više od hiljadu godina, očaravajući one koji ga poseduju. Vekovima je stono posuđe iz kojih su jele kraljevske porodice dolazilo iz Kine, a za to vreme materijal i proces proizvodnje su ostali strogo čuvana tajna. Tada je po prvi put 1708. Nemačka uspela da proizvede porcelan.

Prvu privatnu fabriku porcelana osnovao je 1814. Carolus Magnus Hutschenreuther, u Hohenbergu/Bavarska. Ovu fabriku je konačno ponovo otvorio DIBBERN 1997. godine. Tradicionalna umetnost proizvodnje žarne keramike se nastavlja ovde, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i izvrsnosti u zanatstvu. Preko 100 zaposlenih radi na dizajnu i proizvodnji jedinstvenog proizvoda: Fine Bone China – termin koji je nastao u Engleskoj i koji znači veoma fini porcelan (Kina) sa visokim procentom koštanog pepela (kosti).

...dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije...

Priča o nama

U uslovima sve veće konkurencije na tržištu, stiče se utisak izjednačavanja konkurentskih firmi u svim segmentima poslovanja ( asortiman, cena, uslovi plaćanja). Ipak, s obzirom na iskustvo, strategiju poslovanja, smatra se je Comp Comerc obezbedio mesto među vodećim firmama na našem tržištu.

Ako želite, možete nam pisati