Distributeri

Comp Comerc Distribucija predstavlja neke od najpoznatijih i najuspešnijih pivara, vinarija i destilerija iz celog sveta. Putujemo na velike udaljenosti da bismo pronašli inovativne i uzbudljive brendove za uvođenje na tržište Srbije. Otkrijte priče iza ovih istorijskih i originalnih brendova i ljudi koji ih prave.

Brza i sigurna dostava

Zadovoljan kupac oduvek je bio glavna misija našeg poslovanja. U svetu dinamičnih promena nastojimo da našim klijentima pružimo najbolju uslugu i osiguramo BRZU I SIGURNU DOSTAVU.

Zahvaljujući konstantnom rastu prometa i širenju poslovanja COMP COMERC DISTRIBUCIJA vrši dostavu na teritoriji cele Srbije. Profesionalnošću i stručnošću svih zaposlenih, svakodnevno potvrđujemo lidersku poziciju u distribuciji alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Tražite sigurnog dobavljača koji nudi idealnu meru kvaliteta i cene proizvoda i pouzdanu logistiku? Naši timovi stoje Vam na raspolaganju i pružaju savete i rešenja za odabir najboljih proizvoda koji zadovoljavaju zahteve Vaših kupaca.

...dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije...

Priča o nama

U uslovima sve veće konkurencije na tržištu, stiče se utisak izjednačavanja konkurentskih firmi u svim segmentima poslovanja ( asortiman, cena, uslovi plaćanja). Ipak, s obzirom na iskustvo, strategiju poslovanja, smatra se je Comp Comerc obezbedio mesto među vodećim firmama na našem tržištu.

Ako želite, možete nam pisati