Priča o nama

OSNOVANI 2002 god.

U uslovima sve veće konkurencije na tržištu, stiče se utisak izjednačavanja konkurentskih firmi u svim segmentima poslovanja ( asortiman, cena, uslovi plaćanja). Ipak, s obzirom na iskustvo, strategiju poslovanja, smatra se je Comp Comerc obezbedio mesto među vodećim firmama na našem tržištu.

Naši poslovni ciljevi su:

  • Osigurati dugotrajan i stabilan rast članica grupacije
  • Osigurati ponudu kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama na tržištu u 
  • Razvijati i ulagati u tržište kroz saradnju s domaćim i stranim proizvođačima

BESPLATNA DOSTAVA

ROBA DO VAŠIH VRATA

DOSTAVA U ROKU 24H

Zadovoljan kupac oduvek je bio glavna misija našeg poslovanja. U svetu dinamičnih promena nastojimo našim klijentima da pružimo najbolju uslugu i osiguramo kvalitet krajnjem potrošaču.

Zahvaljujući konstantnom rastu prometa i širenju poslovanja, Comp Comerc vidimo kao još veći i snažniji poslovni subjekt cenjen od strane domaćih i stranih poslovnih partnera.

Naša distribucija garantuje najviši nivo usluge i visoku profesionalnost, a najvažnije od svega, garanciju da će svi proizvodi biti u pravo vreme na pravom mestu.

0 +
artikala
0 +
klijenata
0 +
dnevnih isporuka
0 g
tradicije
0
vozila

...dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije...

Priča o nama

U uslovima sve veće konkurencije na tržištu, stiče se utisak izjednačavanja konkurentskih firmi u svim segmentima poslovanja ( asortiman, cijena, uslovi plaćanja). Ipak, s obzirom na iskustvo, strategiju poslovanja, smatra se je Comp Comerc obezbijedio mjesto među vodećim firmama na našem usluga,da tržištu.

Istorijat

Comp Comerc je porodična kompanija osnovana 2002. godine. Mi smo distributivna kompanija koja obezbeđuje kompletan servis od početka do kraja za ino dobavljače u HoReCa / FMCG sektoru u Srbiji.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za vrhunski kvalitet distribucije robe široke potrošnje, cenjeni i poštovani poslovni partner svim klijentima, odgovoran prema zaposlenima, tržištu i životnoj sredini u svima zajednicama u kojima obavljamo svoje poslovne aktivnosti.

Misija

Naša misija je da maksimiziramo trgovački potencijal internacionalnih brendova na regionu Balkana investiranjem u ljudski potencijal, odnose sa potrošačima, korišćenjem modernih tehnologija.