Čekamo da nas pozovete

Comp Comerc

+381 (0) 11 318 0261

Korisnička podrška putem e-mail poruka je dostupna 0-24 sata. Slobodno nam se obratite porukom i očekujte brzi odgovor.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme.

...dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije...

Priča o nama

U uslovima sve veće konkurencije na tržištu, stiče se utisak izjednačavanja konkurentskih firmi u svim segmentima poslovanja ( asortiman, cena, uslovi plaćanja). Ipak, s obzirom na iskustvo, strategiju poslovanja, smatra se je Comp Comerc obezbedio mesto među vodećim firmama na našem tržištu.

Istorijat

Comp Comerc je porodična kompanija osnovana 2002. godine. Mi smo distributivna kompanija koja obezbeđuje kompletan servis od početka do kraja za ino dobavljače u HoReCa / FMCG sektoru u Srbiji.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za vrhunski kvalitet distribucije robe široke potrošnje, cenjeni i poštovani poslovni partner svim klijentima, odgovoran prema zaposlenima, tržištu i životnoj sredini u svima zajednicama u kojima obavljamo svoje poslovne aktivnosti.

Misija

Naša misija je da maksimiziramo trgovački potencijal internacionalnih brendova na regionu Balkana investiranjem u ljudski potencijal, odnose sa potrošačima, korišćenjem modernih tehnologija.