Nachtmann čaše

SVAKODNEVNI LUKSUZ, SA FINIM BAVARSKIM KRISTALOM
Naše nasleđe bavarskog stakla koji je ručno izrađivan i mašinski pravljen kristal proteže se preko dva veka, a ipak smo zabrinuti za danas, sutra i sutradan. U Nachtmann-u verujemo da svaki dan pruža perspektivu radosti i iznenađenja. Svaki dan je poseban. Svako okupljanje prijatelja može postati povod. Svaki porodični obrok može biti nezaboravan. Najležernije druženje može postati proslava.

Inspirišemo ljude da podele ove dragocene trenutke unoseći malo luksuza i sjaja u svakodnevni život kroz naše briljantno stakleno posuđe. Poklon našeg staklenog posuđa može biti izuzetno pristupačan, a naše visokokvalitetne ukrasne čaše, tanjire, činije i stone dodatke traže potrošači koji imaju svest o stilu širom sveta.

...dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije...

Priča o nama

U uslovima sve veće konkurencije na tržištu, stiče se utisak izjednačavanja konkurentskih firmi u svim segmentima poslovanja ( asortiman, cena, uslovi plaćanja). Ipak, s obzirom na iskustvo, strategiju poslovanja, smatra se je Comp Comerc obezbedio mesto među vodećim firmama na našem tržištu.

Ako želite, možete nam pisati