Comp Comerc
Distribution

RASTEMO ZAJEDNO SA
NAŠIM BRENDOVIMA

Uvoz i distribucija pića

Comp Comerc

Prepoznatljive karakteristike našeg poslovanja su iskustva našeg menadžmenta, prodaja, distribucija i profesionalna usluga ka kupcima. Znamo kako da razvijemo odlične veze sa kupcima posmatrajući ih kao partnere, a ne samo kao dobavljače.

:: Partneri distribucije

Ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da se povežemo sa kompanijama i ljudima koji dele naše vrednosti. Veliki broj partnera nam olakšava da se posvetimo različitim ciljevima, uspešno sprovodimo projekte u više oblasti i širimo pozitivan uticaj.

Korišćenjem naprednih tehnologija garantujemo distribuciju u roku od 24h

...dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije...

Priča o nama

U uslovima sve veće konkurencije na tržištu, stiče se utisak izjednačavanja konkurentskih firmi u svim segmentima poslovanja ( asortiman, cena, uslovi plaćanja). Ipak, s obzirom na iskustvo, strategiju poslovanja, smatra se je Comp Comerc obezbedio mesto među vodećim firmama na našem tržištu.

Istorijat

Comp Comerc je porodična kompanija osnovana 2002. godine. Mi smo distributivna kompanija koja obezbeđuje kompletan servis od početka do kraja za ino dobavljače u HoReCa / FMCG sektoru u Srbiji.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za vrhunski kvalitet distribucije robe široke potrošnje, cenjeni i poštovani poslovni partner svim klijentima, odgovoran prema zaposlenima, tržištu i životnoj sredini u svima zajednicama u kojima obavljamo svoje poslovne aktivnosti.

Misija

Naša misija je da maksimiziramo trgovački potencijal internacionalnih brendova na regionu Balkana investiranjem u ljudski potencijal, odnose sa potrošačima, korišćenjem modernih tehnologija.